Wekelijks

Op dinsdagavond komt elke week een klein groepje samen bij Ronald thuis. In een kring zingen we samen, in het midden brandt een kaars. Helende klanken, vriendschap en inspirerend repertoire maken deze groep tot een soort warme familie.  Vanaf najaar 2021 is er ruimte voor 3 nieuwe deelnemers. Dinsdagavond 19.00 – 20.30 uur.

Op woensdagmorgen staan de deuren van de Theodorakapel in Zwolle open voor iedereen die graag wil zingen vanuit het hart. Mantra’s en andere liederen met mooie teksten verbinden de aanwezigen. Anderhalf uur genieten van samen zingen, bewustzijn, meditatie, stilte, visualisaties, jouw adem en jouw aanwezigheid. Kijk hiervoor op deze pagina.
Zin om mee te doen? We heten je graag welkom! Woensdagmorgen 10.00 – 11.30 uur

In Echten (Drenthe) staat een prachtig klein kerkje. Hier zingen we om de 14 dagen met een groep deelnemers uit de ruime regio rond Hoogeveen. Deze vaste groep heet De Helende Toon. Na de onderbreking van het afgelopen jaar starten we weer op 8 september. En we hebben ruimte voor pakweg 10 nieuwe koorleden. Donderdagmorgen van 10.00 – 11.30 uur. WELKOM.